قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

معترضان انگلیسی‌ قبوض انرژی را آتش زدند

معترضان انگلیسی‌ قبوض انرژی را آتش زدند معترضان به هزینه بالای زندگی و افزایش قیمت انرژی، در شهرهای مختلف انگلیس قبوض انرژی را به آتش کشیدند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 02
کد خبر: ۱۵۲۸۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، شنبه (اول اکتبر) هزاران نفر در لندن و سایر شهرهای انگلیس در اعتراض به هزینه بالای زندگی تظاهرات برگزار کردند و قبوض انرژی را به آتش کشیدند.

به گزارش شبکه «راشا تودی»، مردم با حمل پلاکاردهایی که روی آن‌ها نوشته شده بود «از پس هزینه‌های زندگی برنمی‌آییم» و همچنین شعارهایی علیه حزب حاکم محافظه‌کار روی آن‌ها وجود داشت، به اعتراض پرداختند.

کارزار «پرداخت نکن بریتانیا» که این اعتراضات را سازماندهی کرد گفت می‌خواهد دولت را برای کاهش قبوض انرژی به مقدار قابل پرداخت با متقاعد کردن یک میلیون نفر به عدم پرداخت قبوض، تحت فشار قرار دهد. یک سخنگوی این کارزار گفت: میلیون‌ها نفر از ما از پس هزینه‌ها برنمی‌آییم و زمانی که هوا سرد شود، یخ خواهیم زد.

این اعتراضات شنبه همزمان با اجرایی شدن سقف قیمت انرژی در بریتانیا برگزار شد که امکان افزایش صورت حساب برای هر خانوار متوسط را از ۲۲۰۱ دلار در سال به رکورد ۲۷۹۲ دلار در انگلیس، اسکاتلند و ولز می‌رساند.

لیز تراس نخست‌وزیر انگلیس در حمایت از این افزایش هزینه مدعی شد: معیشت و تجارت در خطر بود. حمایت انرژی دولت، قیمت پرداختی برای گاز و برق را محدود می‌کند، از مردم دربرابر افزایش شدید قبوض محافظت می‌کند و انتظار می‌رود تورم را هم مهار کند.

پیش‌تر، رسانه‌ها از آشفتگی دولت جدید انگلیس برای حل مشکلات اقتصادی و دشواری زندگی میلیون‌ها انگلیسی در ماه‌های آتی خبر دادند. وبگاه شبکه خبری «ان‌بی‌سی» چهارشنبه در این زمینه نوشت انگلیس که قبلاً با فهرستی از چالش‌ها روبرو بوده، اما راه حل پیشنهادی تراس نیز اقتصاد این کشور را به سمت هرج و مرج سوق داده و عواقب طولانی مدت بسیاری از انگلیسی‌ها را تهدید می‌کند.

طرح ۴۸ میلیارد دلاری دولت محافظه‌کار لیز تراس برای کاهش مالیات به‌ویژه برای پردرآمدترین افراد کشور شوک شدیدی را در بازارهای مالی ایجاد کرده، باعث سقوط شدید پوند شده و آینده سیاسی نخست‌وزیر جدید انگلیس را در هاله ابهام قرار داده است.

در حالیکه بخش اعظم اروپا به دلیل تحریم‌ها علیه روسیه در پی حمله این کشور به اوکراین در بحران انرژی گرفتار شده، منتقدان می‌گویند انگلیس منحصراً آسیب‌پذیر است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار